Výstavní síň Mánes
Masarykovo nábřeží 1
110 00 Praha 1

Porsche Atelier of Dreams

Porsche Atelier of Dreams

Místo, kde se zhmotňují sny. Porsche Atelier of Dreams – snový prostor, který návštěvníky provede pohlcujícím příběhem, stojícím za vznikem nového vozu. 

Změna. Téma, se kterým se dnes setkáváme na každém kroku. Proměna je totiž nedílnou součástí nás všech. I my v Porsche se měníme. Děláme to však po svém: Zůstáváme tím, kým jsme. A nové Porsche Macan je toho jasným důkazem.

Vstupte do snového světa skrze pohlcující audiovizuální show ve spolupráci se studiem Lunchmeat a nechte se inspirovat tvorbou čtyř současných českých umělců. A především objevte vůz, který je symbolem pokroku. Stejně, jako každé Porsche před ním.

Vstup na akci je během celého odpoledne zdarma.

Název akce: Atelier of Dreams – Nové Porsche Macan
Čas: 18.10.2024 12:00 – 20:00
Místo: Galerie Mánes
Adresa: Masarykovo nábř. 250, 110 00 Praha
Vstupné: Zdarma
Více informací: https://www.facebook.com/porschecesko

ENG:

A place where dreams become reality. Porsche Atelier of Dreams – a dreamy space that guides visitors through the immersive story behind the creation of a new car.

Change. A topic that we encounter at every turn today. Transformation is an integral part of all of us. We at Porsche are also changing. But we do it our way: We remain true to ourselves. The new Porsche Macan is a clear proof of that.

Enter a dream world through an immersive audiovisual show in collaboration with Studio Lunchmeat and get inspired by the work of four contemporary Czech artists. And above all, discover a car that symbolises progress, just like every Porsche before.

Entry to the event is free throughout the entire afternoon.


Aktuální
výstavy


Pištěk, Toyen, Sopko, Kolářová, Kučerová a další čeští i zahraniční umělci pod střechou Mánesu

Oživte obrazy Slávky Krátké a Josefa Hlinomaze

Objevte tajemství lidského těla na výstavě „Corpus Mundi“

Navštivte jedinečnou výstavu Franz Kafka v pražském Mánesu

Reportáž České televize z probíhající výstavy
Vladimíra Kopeckého v galerii Mánes.